Spar både penge og CO2

Vi tilbyder solceller

Hvad kan du spare?

Med et solcelleanlæg fra Alletiders Energi ApS kan du både spare penge og CO2.

Lad os se på CO2 udledningen først. En gennemsnits husstand i Danmark bruger ca. 5000 kWh (kilowatt timer) om året. 1 kWh udleder ca. 550g C02, hvilket får regnestykket til at se således ud:

5000 kWh X 550g C02 = 2750 kg CO2 årligt.

I Danmark er der ca. 2,5 mio. husstande og med vedvarende energi, som for eksempel et solcelleanlæg, kunne de spare mindst 7 mio. tons CO2 om året - og her taler vi kun om private husstande!

Hvad så med den økonomiske besparelse?
Her skal du se på din el-regning. Prisen på 1 kWh el er meget forskellig alt efter hvilken del af landet du befinder dig, gennemsnitligt er prisen ca. 2 kr/kWh.

Et solcelleanlæg fra Alletiders Energi ApS bliver skræddersyet efter forbrugerens behov, og vil derfor dække energibehovet. Den elektricitet der ikke bruges, ledes ud på el-nettet og kan derefter tages tilbage når der bliver behov for det.

Hvis forbruget ikke bliver større end den el solcellanlægget producerer, vil besparelsen på el-regningen være 100%, det vil sige at det kun er tilslutningsafgiften til elværket der skal betales. En gennemsnits husstand der bruger 5000 kWh årlig vil kunne spare ca. 10.000 kr.